Náš blog

kategorie blogu

Jak funguje propagace skrze placený Sales Navigator na LinkedIn?

30.08.2024 | Dominik Bezděk

LinkedIn Sales Navigator je výkonný nástroj pro profesionály v oblasti prodeje, který umožňuje efektivní generování potenciálních zákazníků a správu obchodních vztahů. V tomto článku vám ukážeme hlavní funkce a výhody Sales Navigatoru, jeho nastavení a zapnutí, a také cenové možnosti.

Pro koho je vhodný?

Sales Navigator je určen především pro obchodní profesionály, sales manažery a týmy, které se zaměřují na B2B (business-to-business) prodej. Je ideální pro každého, kdo hledá efektivní způsob, jak identifikovat a oslovit kompetentní osoby (decision makery) v rámci velkých společností nebo specifických trhů. Hodí se pro jednotlivce i větší obchodní týmy. Díky možnosti integrace s CRM systémy, jako jsou Salesforce nebo HubSpot vám usnadí centrální správu leadů a optimalizaci prodejních strategií.

Kde všude využijete linkedinový Sales Navigator?

  1. Identifikace potenciálních zákazníků: Pomocí pokročilých filtračních možností můžete vyhledávat potenciální zákazníky na základě specifických kritérií. Může to být pracovní pozice, velikost společnosti nebo předchozí zaměstnavatelé. To vám umožňí přesněji cílit na potenciální zákazníky s vysokým potenciálem propojení.
  2. Personalizovaná komunikace: Sales Navigator nabízí funkci InMail, která umožňuje posílat zprávy přímo osobám, se kterými nejste propojeni. Tato možnost zvyšuje šanci na odpověď a umožňuje efektivnější oslovení.
  3. Sledování změn a aktivit: Díky Sales Spotlights můžete sledovat klíčové změny, jako jsou přechody na nové pozice nebo zmínky ve zprávách, což vám pomůže načasovat vaše oslovení a zvýšit relevanci vašeho sdělení.
  4. CRM integrace: Sales Navigator lze integrovat s CRM systémy, což zajišťuje hladký přenos dat a centralizaci správy leadů, což je ideální pro týmovou spolupráci a dlouhodobé strategické plánování.

Jak se Sales Navigator nastavuje a zapíná - jak začít

  1. Registrace a volba plánu: Prvním krokem je vytvoření účtu na LinkedIn a výběr vhodného plánu Sales Navigatoru. K dispozici jsou různé plány, které se liší cenou a dostupnými funkcemi.
  2. Personalizace: Po registraci si nastavte své preference na základě typů podniků nebo jednotlivců, které chcete oslovit. To umožní algoritmu LinkedIn navrhovat relevantní leady podle vašich kritérií.
  3. Ukládání leadů a účtů: Můžete začít ukládat leady a účty pro budoucí sledování a správu. To vám umožní sledovat aktivity a změny u vašich klíčových kontaktů a společností.
  4. Integrace s CRM: Pro efektivnější správu leadů můžete Sales Navigator integrovat s vaším CRM systémem, což usnadní sledování a řízení prodejních aktivit na jednom místě.

Kolik stojí?

Sales Navigator nabízí několik cenových plánů:

  • Sales Navigator Core: $99/měsíc nebo $79/měsíc při roční platbě.
  • Sales Navigator Advanced: $149/měsíc nebo $108/měsíc při roční platbě.
  • Sales Navigator Advanced Plus: $1,600/měsíc pro větší firmy s pokročilými potřebami.

Každý plán nabízí různé úrovně funkcí, přičemž základní plán Core poskytuje většinu hodnotných funkcí, jako jsou pokročilé filtry a ukládání leadů, zatímco vyšší plány přidávají funkce jako Smart Links, TeamLink a CRM synchronizace (Wiza) (La Growth Machine) (GTMnow) (LinkedIn Business) (Prospeo). Kompletní ceník naleznete ZDE.

Sales Navigator je neocenitelný nástroj pro každého obchodního profesionála, který chce maximalizovat svůj vliv na LinkedIn a dosáhnout lepších výsledků v oblasti generování leadů a správy obchodních vztahů.

S nastavení LinkedInu a nastartováním vašich obchodních aktivit vám rádi pomůžeme, stačí nám napsat.

Dominik Bezděk
linkbuilder
ZPĚT Chci Sales Navigator
Dominik Bezděk
linkbuilder email: dominik.bezdek@impnet.cz

Dominikovou vášní je zkoumání zajímavých webů, jejich autority a potenciálu k zisku zpětných odkazů. Neustále se snaží o originální myšlenky, jak obsah vašeho webu ještě lépe využít a posunout dál. Dominik se řídí heslem „pořád je čemu se učit,“ a když už ho nic nenapadá, tak si jde pročistit hlavu na procházku se psem do přírody.

Co dalšího píšu?


Instagram kam se podíváš, v čele s Katkou Pavlíčkovou

12.07.2017 | Dominik Bezděk
Instagram je poměrně mladá mobilní aplikace ke sdílení fotografií a krátkých videí. Na začátku své existence vypadala celkem nenápadně, ale poměrně rychle se z této appky stal celosvětový fenomén. Dnes, sedm let od svého spuštění, má neuvěřitelných 700 miliónů uživatelů. V České republice jich je přes 1,2 miliónu. Není tedy náhoda, že se na Instagramu začaly objevovat i firmy.

Cesta pro mladé aneb jak získat kvalitního zaměstnance

22.05.2017 | Dominik Bezděk
Většina zaměstnavatelů se bojí zaměstnat čerstvého absolventa bez zkušeností a praxe. Navíc hledají někoho, kdo o práci bude mít skutečný zájem a nepůjde jen za vidinou dobrého výdělku. Východiskem z této prekérní situace je program Cesta pro mladé. My jsme se tohoto projektu zúčastnili. A jaký byl výsledek?

Jsme hrdými držiteli těchto certifikátů